Based on 51 reviews
94%
(48)
2%
(1)
2%
(1)
2%
(1)
0%
(0)
I
Örtkurer från boken Hormonell harmoni.
Inga-Lill Petersson (Stockholm, SE)

Örtkurer från boken Hormonell harmoni.

C
Lyme
Charlotta Tufberg (Visby, SE)
Lyme te

Kan varmt rekommendera denna produkt.

A
Magnesium
Anne-Christine Rettig
Magnesium

Bra produkt då jag varit utmattad och fortfarande har lättväckt stress. Bra att kapseln gick lätt att ta bort

L
ColonClear - kinesiskt örtte
Liliana Cret (Trelleborg, SE)

ColonClear - kinesiskt örtte

M
Metylerad B-Komplex
Malin Hulander (Stockholm, SE)
Det läkande köket

Jag har längtat efter att Diamantis ska ge ut en receptbok. Å äntligen är den här 🤩 Har bara testat ett recept än sålänge och alla i familjen gillade den! Kan varmt rekommendera den till alla 😍🙏🏽

M
Magnesium
Mia Maria Rosenqvist (Bandhagen, SE)

Fungerar bra

E
Vitamin D3K2
Eva Jeppson (Solna, SE)
Toppen preparat

Köper alla mina kosttillskott från Doctor Diamantis. Så bra tillskott
Eva Jeppson

B
Kollagen komplex + Hyaluronsyra + Kondroitinsulfat
Britt-Marie Bergstrand (Stockholm, SE)
Nöjd

Har inte hållit på så länge men tänker att det är bra för mig. Gillar rena produkter 😊

B
Alg Omega 3
Britt-Marie Bergstrand (Stockholm, SE)
Mycket nöjd

Mycket nöjd med mina varor 😊

Kollagen komplex + Hyaluronsyra + Kondroitinsulfat

Balans

Det är inte första gången jag testar kinesiska örter och denna gången har jag använt flow för att minska min pms. Jag upplever inte mina symptom lika starka utan ett större lugn, fysisk uthållighet och annan balans i kroppen helt enkelt. Fantastiska produkter ❤️

P
Det läkande köket
Pia Högfeldt (Eskilstuna, SE)
Fantastisk bok!

Vi har inte hunnit laga något recept än, men wow så gott allt ser ut! 🥰
Min 6-åring har bläddrat och läst i den flera gånger. Valt ut recept som vi ska prova.
Och för min del så är detta den bästa kokbok jag köpt, enkla recept som är vardagsvänliga och även recept för de dagar man har mer tid.
Tveka inte att köpa boken. Du kommer inte ångra dig.

V
Metylerad B-Komplex
Victoria von Saurau (Hässleholm, SE)
Jättebra

Provat flera olika B-vitaminer från dem största märkena. Men dessa har jag fått absolut bästa effekt av.

M
Vitamin D3K2
Mona Fröjdh (Solna, SE)
Vitamin D

Tar Vitamin D3K2 nu under det mörka halvåret för att boosta mig själv. Känns fantastiskt att ge mig själv kärlek

H
Alg Omega 3
Helena Heikkinen (Sundsvall, SE)
Det lilla extra

Det känns så bra att ge kroppen det där lilla extra för att ge den de ultimata förutsättningarna. Alg Omega 3 har jag ätit nu en längre period tillsammans med andra kosttillskott från Doctor Diamantis och jag känner mig rörligare,starkare och piggare. Jag känner trygghet när jag äter kosttillskott från Doctor Diamantis.

Utan tvekan den bästa ansiktskrämen jag har haft! Hade en övergångsperiod när jag bytte från min gamla ansiktskräm till denna med torr/flagande hy men nu känns huden återställd och frisk. Kunde tidigare uppleva lätt irritation och rodnad till och från men det är helt borta 🙏🏻

Äntligen hittat cremen som hjälper mina blossande eksem 👌🥰

Rekommenderar dessa örter som hjälpt mig med min pollenallergi. Jag har kraftig allergi mot gräs. Mina symptom är rinnsnuva, kliande ögon och hals, trötthet, tung, dåsighet, svullna kliande ögon. De är otroligt hur örterna fungerar på mig. Hjälper direkt, i princip 100% och jag blir piggare än jag var innan pollensäsongen. De hjälper under hela kuren och sedan kommer symptomen smygande tillbaka och jag börjar en ny kur och det försvinner igen. Så jag är evigt tacksam.

Helt enkelt en fantastisk hudkräm!
Provat i 1 månad nu och min hud älskar den.
Har använt samma hudkräm i 10 år o trodde jag hittat min ” forever” hudkräm…tur man får o kan ändra sig. Nu blir det denna som gäller.
Den är dryg, går direkt ner i huden utan en massa överflödigt kladd. Fantastiska ingredienser som ger näring till huden och det där magiska glowet man får är bara en bonus på allt man önskar sig i en hudkräm. Nu håller jag tummarna att Diamantis kommer med flera hudprodukter.
För denna produkt är riktigt riktigt bra!

Jag har lindriga besvär men tyckte det var värt att testa om detta te skulle hjälpa. Tyvärr gjorde det ingen skillnad, men jag uppskattade teet och den rutin det innebär att dricka det.

Köpte den här ansiktskrämen, har använt den i ca 2 veckor nu. Jag har problem med min hy, får oftast blemmor, finnar. Vill gärna hitta något som är så naturligt som möjligt. Diamantis hudkräm har verkligen lugnat min hy, använder den morgon och kväll. Jag är nöjd och hoppas Diamantis utökar hudvårdsserien!

En av mina favoriter, gjort min hud fräsch. Är mindre hungrig under dagarna.

Jag blev glatt överraskad av den goda smaken på denna superfood nyhet för mig i klimakteriet. Jag blanda en tesked direkt i rumstempererat filtrerat vatten, så gott och min kropp längta efter mer bara ett par timmar efter jag druckit mitt första glas.
Jag ser fram imot hur denna kommer påverka mina hormoner obalans 😊

Min favorit till frukost och på kvällen.Blandar 1 tsk i lite yoghurt, tillsammans med pumpafrön, solroskärnor, och chiafrön. Ibland skivar jag även i lite banan. Så gott!!! Ett annat tips kan vara att blanda i sin chiapudding( havremjölk med chiafrön som får stå i kylen över natten). Jag tycker att min sömn har blivit djupare, jag vaknar upp bre lika ofta på natten, och jag sover bättre sedan jag började med Harmony! 🥰🙏

Jag har SIBO (metanbaserad) och kuren gjorde tyvärr ingen skillnad för mig. Min SIBO är likadan som innan och mina IBS-symptom förvärrades under kuren, men det kan såklart ha berott på andra orsaker än örterna. Kraftig beska första kokningen, de två andra kokningarna per påse är lättare att dricka. Jag är i alla fall glad att jag provade och hoppas att det fungerar bättre för andra där ute :)